Bedrijfshal Spar Bedrijfshal Deventrade Bedrijfshal Spar

Bedrijfshal bouwen

Aan de Stegge Twello Bedrijfshuisvesting is uw specialist indien u besluit een bedrijfshal te bouwen. Een bedrijfshal bouwen brengt veel met zich mee, maar Aan de Stegge Twello is zeer ervaren: een distributiecentrum, bedrijfshal,  magazijn, productiehal of fabriekshal, in dit alles is Aan de Stegge Twello uw ervaren bouwpartner.

Bedrijfshal bouwen referenties: Ga nu naar de pagina REFERENTIES

Door ons unieke 10-stappenplan zorgen wij voor optimaal resultaat, waarbij kostenefficiënt bouwen en kwaliteit bovenaan staan. Wij werken met een vooraf afgesproken planning en budget, waardoor een minimale bouwtijd mogelijk is. Dit zijn garanties voor uw bedrijfshal waar ú als opdrachtgever ons op mag afrekenen!

Werkwijze – bedrijfshal bouwen

Allereerst zullen wij uw eisen en wensen voor het bouwen van uw bedrijfshal samen met u in kaart brengen. Wij bespreken uw huidige en toekomstige activiteiten, budget, planning, milieueisen en persoonlijke smaak. Hierna volgt een probleemanalyse van uw huidige bedrijfshal en ruimtebehoefte, waardoor we duidelijkheid creëren in het doel van het bouwen van een nieuwe bedrijfshal. Een 3D-schetsplan maakt een bedrijfshal bouwen realistischer en wij zorgen voor een passend kostenoverzicht. Tijdens het gehele bouwproces vindt er samenwerking plaats tussen opdrachtgever, architect, adviseur en bouwbedrijf om het project te realiseren binnen een vóóraf vastgesteld taakstellend budget. De besproken punten worden worden door partijen geaccepteerd en vastgelegd in een intentieovereenkomst. Dan zorgen wij voor een definitief ontwerp voor uw bedrijfshal waarin de technische en financiële aspecten van het gehele bouwproces aan bod komen. We presenteren u het definitieve ontwerp inclusief 3D-ontwerp, waarna we de begroting en het contract opstellen. Zodra dit contract is ondertekend en de bouw- en milieuvergunning zijn verleend, kan er begonnen worden met bouwen van uw bedrijfshal. U wordt door de projectleider wekelijks op de hoogte gehouden over de bouw van uw bedrijfshal zodat u niets mist.

Bedrijfshal bouwen – Informatie aanvragen

Wilt u extra informatie over een bedrijfshal bouwen? Via ons contactformulier kunt u dit aanvragen, vermeld daarbij: bedrijfshal bouwen

 

 

 

 

Meer info over dit onderwerp