Duurzaam bouwen Bonfix Zwolle Duurzaam bouwen Spar Waalwijk Duurzaam bouwen Spar Waalwijk Duurzaam bouwen Lexro Almere Duurzaam bouwen Graficiënt Almere

BREEAM

Aan de Stegge en BREEAM

BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestaties van gebouwen te bepalen. BREEAM heeft een bepaalde standaard voor een duurzaam gebouw en geeft vervolgens aan op welk duurzaamheidsniveau het onderzochte gebouw scoort (1 tot 5 sterren). Binnen Aan de Stegge Twello zijn een aantal mensen opgeleid tot BREEAM-NL expert met als doel u als opdrachtgever volledig te kunnen informeren en adviseren over de toepassingsmogelijkheden van BREEAM-NL bij de realisatie van uw nieuwe bedrijfspand.

Duurzaam bouwen – DGBC

De Dutch Green Building Council. (DGBC) is dé Nederlandse netwerkorganisatie op het gebied van duurzaam bouwen en vastgoed en is de organisatie achter het duurzaamheidslabel BREEAM-NL. Aan de Stegge Twello wil als participant van de DGBC blijven sturen op duurzame innovaties in de bouw.

Aan de Stegge bouwt mee aan uw business

Aan de Stegge Twello wil graag meebouwen aan uw business. Onze ervaring leert dat het realiseren van uw nieuwe bedrijfshuisvesting meer is dan de keuze van bouwtechnieken. In alle opzichten moet recht worden gedaan aan de specifieke wensen van u als opdrachtgever. Hoe heeft uw onderneming zich ontwikkeld? Hoe ziet u uw bedrijf in de toekomst? Wat verwachten uw klanten? Hoe ontwikkelt de markt zich? Welk belang hecht u aan duurzaam bouwen? Wat kan duurzaam bouwen voor u betekenen? Allemaal vragen die resulteren in een passend antwoord op uw huisvestingsbehoefte. Daarmee bieden wij u een totaaloplossing voor nu en in de toekomst.

Ervaring met BREEAM

De nieuwe runderslachterij voor Hutten en Zonen in Heeten wordt gerealiseerd met diverse innovatieve en duurzame toepassingen waarmee zij het BREEAM Excellent certificaat willen behalen. Om de ervaringen met betrekking tot BREEAM te delen worden met alle betrokken partijen interviews afgenomen en gepubliceerd. Deze zijn te lezen via onze pagina BREEAM interviews.

Meer over BREEAM-NL

Driesterrenscore BREEAM-NL voor duurzaam bouwen Bonfix Zwolle

Nieuw bedrijfsgebouw Hutten en Zonen

Aan de Stegge levert bijdrage aan DGBC jaarboek

Meer info over dit onderwerp