Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw King Nonwovens

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw King Nonwovens

Op 28 november 2016 hebben Aan de Stegge Twello en King Nonwovens het contract ondertekend voor de realisatie van de nieuwbouw voor King Nonwovens. De nieuwe locatie wordt gerealiseerd aan de Nobelweg op bedrijventerrein Trekkersveld in Zeewolde. Dankzij de goede medewerking van de gemeente Zeewolde kan King Nonwovens haar nieuwbouw vestigen op deze unieke locatie.

Nieuwbouw 13.900 vierkante meter

De nieuwe locatie krijgt een totale oppervlakte van 13.900 vierkante meter. Vanuit de samenwerkingsovereenkomst, die begin april 2016 werd ondertekend, is het gehele turnkey proces tot en met de laatste schroef gezamenlijk uitgewerkt. Voordelen hiervan zijn: 100% duidelijkheid bij de bouw, geen wijzigingen, geen faalkosten, een lagere kostprijs en geen meerwerk voor de klant. De bouw start in maart van 2017. De nieuwbouw wordt in oktober van 2017 turnkey opgeleverd door Aan de Stegge Twello. Het ontwerp is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met JVZ Raadgevend Ingenieurs uit Deventer, Van Bokhorst Architecten uit Nijkerk en installatieadviesbureau De Adviseurs uit Apeldoorn.

Over King Nonwovens

King Nonwovens is gespecialiseerd in nonwovens: textiel dat op een technisch hoogwaardige manier is geproduceerd en dat bestaat uit synthetische en/of natuurlijke vezels die mechanisch en/of chemisch met elkaar verbonden zijn. Zo worden de producten onder andere toegepast in de professionele groenvoorziening, kunstgras sportvelden, hoogwaardige verpakkingsmaterialen, de schildersbranche en de bouw.