Eerste betonstort nieuwbouw Hems/Fortuna Oss - Aan de Stegge Twello Eerste betonstort nieuwbouw Hems/Fortuna Oss - Aan de Stegge Twello Eerste betonstort nieuwbouw Hems/Fortuna Oss - Aan de Stegge Twello Eerste betonstort nieuwbouw Hems/Fortuna Oss - Aan de Stegge Twello Eerste betonstort nieuwbouw Hems/Fortuna Oss - Aan de Stegge Twello

Feestelijke mijlpaal nieuwbouw Hems/Fortuna Oss

16 mei 2017

In Oss is de eerste betonstort gevierd voor de nieuwbouw van Hems/Fortuna. Cees Hems en Robert van Grinsven van Hems en het projectteam van Aan de Stegge Twello waren aanwezig om deze mijlpaal te vieren.

Nieuwbouw 4.500 m² bedrijfsruimte

Aan de Stegge Twello realiseert in totaal 4.500 m² nieuwbouw voor Hems/Fortuna op bedrijventerrein Vorstengrafdonk onderverdeeld in 3.800 m² bedrijfsruimte en 750 m² kantoorruimte. De bedrijfsruimte is opgebouwd uit koelcellen, vleesverwerkingsruimte met hangbanen en een groot vrieshuis. De gehele voorbereiding is samen met Hems/Fortuna turnkey uitgewerkt met ondersteuning van Bessels Architekten & Ingenieurs uit Twello en JVZ Raadgevend Ingenieursbureau uit Deventer. De oplevering staat gepland voor november 2017.

De bouw is te volgen via de webcam.

Meer nieuws – nieuwbouw bedrijfsruimte Hems/Fortuna

Bouw gestart Hems/Fortuna Oss
Aan de Stegge Twello realiseert nieuw bedrijfspand Hems/Fortuna in Oss