Klanttevredenheid nieuwbouw bedrijfspand Sleegers Technique Nieuwbouw parkeergarage Rosada Roosendaal Tevreden opdrachtgever DHL Breda Nieuwbouw bedrijfspand Verheul Transport Twello Nieuwbouw bedrijfspand Ruys Vloeren Apeldoorn

Resultaten klanttevredenheid 2015-2016

Onze missie is onze opdrachtgevers de perfect passende huisvestingsoplossing bieden. Daarbij staat het bedrijfsproces van onze opdrachtgevers centraal. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het gehele proces van ontwikkeling van een bedrijfspand. Van locatiekeuze tot ontwerp, engineering, bouw en eventueel beheer en onderhoud. Onze kracht zit in het meedenken met onze opdrachtgevers en het op maat aanbieden van oplossingen.

Continu verbeteren

Om ons proces te blijven optimaliseren, vinden wij het belangrijk elk project na afloop te evalueren middels een klanttevredenheidsonderzoek. Onze onderzoeken zijn niet alleen gebaseerd op het behaalde eindresultaat, maar op het gehele proces van ontwikkeling, acquisitie, uitvoering, oplevering en nazorg. Op deze manier kunnen wij continu blijven werken aan verbetering van onze werkwijze.

De klanttevredenheid cijfers van de afgelopen jaren laten een mooi gemiddelde zien.

2014-2015           8,29

2015-2016           7,92

2016-2017           8,57

(2016-2017 is een lopend jaar (oktober t/m september), gegevens zijn nog niet compleet)

Uitschieter is het onlangs opgeleverde bedrijfspand voor Sleegers Technique in Nieuwkuijk. Dit klanttevredenheidsonderzoek leverde maar liefst een cijfer 10 op!

Meer informatie

Een 10 van Sleegers Technique!