Ab InBev en VideoJet te De Meern

Nieuwbouw twee bedrijfspanden met kantoor

Vraagstelling
Aan de Stegge Twello kreeg begin 2015 opdracht van Vastgoed Rietveld (De Meern-Strijkviertel) I B.V. voor de nieuwbouw van twee bedrijfspanden met kantoor aan de Strijkviertel 53 in De Meern. Ontwikkeling, directie en toezicht bij beide panden is gevoerd door Bouwfonds Investment Management B.V. uit Hoevelaken. Naast de opdracht voor de nieuwbouw kreeg Aan de Stegge Twello opdracht voor de sloop van de leegstaande bedrijfspanden op de bouwlocatie. De bedrijfspanden zijn ontworpen door Ebbens Architectuur & Techniek uit Epe.

Huisvestingsoplossing
Gebouw A is langjarig verhuurd aan Ab InBev, de grootste brouwerijketen ter wereld met toonaangevende posities in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. In Nederland voert Ab InBev sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden en Beck’s. Het bedrijfsgebouw voor Ab InBev telt 2.500 m2 en een laad- en loskuil met 4 docks en 300 m2 kantoor.

Gebouw B is voor langere termijn verhuurd aan VideoJet Technologies Europe B.V.marktleider op het gebied van industriële barcodeprinters en codeer- en markeeroplossingen. Het gebouw heeft een oppervlakte van 2.370 m2 en laad- en loskuil en met docks en 700 m2 kantoor.

Locatie
Strijkviertel 53 te De Meern

Start bouw
April 2015

Oplevering
Vierde kwartaal 2015

Omschrijving

Gebouw A: 2.500 m2 en laad- en loskuil met 4 docks en 300 m2 kantoor, gebouw B: 2.370 m2 en laad- en loskuil met 2 docks en 700 m2 kantoor

Opdrachtgever

Vastgoed Rietveld (De Meern-Strijkviertel) I B.V. te Hoevelaken

Architect

Ebbens Architectuur & Techniek te Epe

Constructeur

JVZ Raadgevend Ingenieursburo B.V. te Deventer

Meer info over dit onderwerp