Sandd te Zwolle

Nieuwbouw postsorteercentrum

Vraagstelling
Vanwege een nieuwe regio-indeling waarbij meerdere vestigingen werden samengevoegd had Sandd behoefte aan een nieuwe vestiging op de meest ideale locatie in Zwolle. In opdracht van de Zwolse projectontwikkelaar Jansen Vastgoed heeft Aan de Stegge Twello een nieuw sorteercentrum voor Sandd gerealiseerd. Het pand is gerealiseerd op de herontwikkelingslocatie “Hillhout” van Jansen Vastgoed. Het sorteercentrum voor Sandd is het eerste project op deze herontwikkelingslocatie.

Huisvestingsoplossing
Het ontwerp van het nieuwe sorteercentrum is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met architect Buro Duck en JVZ Raadgevend Ingenieurs uit Deventer en is gebaseerd op de Sandd locaties in Echt en Roosendaal. Het nieuwe sorteercentrum heeft een oppervlakte van circa 2.600 m² bedrijfs- en 650 m² kantoorruimte. De bedrijfsruimte beschikt over een vrije overspanning, laadkuil, voldoende overheaddeuren en representatieve kantoren verdeeld over twee bouwlagen. Het nieuwe pand is gevestigd op bedrijventerrein Voorst in Zwolle op een zichtlocatie aan de Westerholterallee, in de directe nabijheid van de snelwegen A28 en A50.

Start bouw
April 2016

Oplevering
Juli 2016

Omschrijving

Sorteercentrum van circa 2.600 m² bedrijfs- en 650 m² kantoorruimte

Opdrachtgever

Jansen Vastgoed B.V. te Zwolle

Architect

Buro Duck te Deventer

Constructeur

JVZ Raadgevend Ingenieursburo B.V. te Deventer

Meer info over dit onderwerp