Goed, beter, bouwen

Uw vraag verrassender oplossen dan u verwacht en 200% inspelen op uw wensen. Met oog voor uw belangen en met inzet van al onze kennis en ervaring. Samen realiseren we een zéér functioneel pand, waarbij we u volledig ontzorgen. Uw meerwaarde? We hebben écht verstand van uw business en realiseren een pand dat exact aansluit op uw bedrijfsprocessen. En dat one-stop: bij één partij, die staat voor de beste oplossing en een soepel bouwproces. Dat is pas plezierig bouwen!

Integraal bouwen

Verrassen met een korte doorlooptijd, hoge kwaliteit en lage kostprijs. Hoe? Alles begint met samenwerken tussen gespecialiseerde partijen met één focus: waarde toevoegen aan uw huisvestingsvraagstuk. Het bevlogen bouwteam met architect, bouwer en installateurs maakt uw wensen, eisen en ambities waar – en meer dan dat.

Zelf voor zienend

Altijd helder advies. Niet alleen over slimme ventilatie, pelletkachels en PV-cellen, maar ook over energieneutrale gebouwen en terugverdientijden. Als participant van de Dutch Green Building Council zijn veel van onze panden bekroond door BREEAM. Voor u misschien verrassend, voor ons is dat gewoon het resultaat van duurzaam denken en doen.

Optimaal proces

Een bedrijfspand is meer dan een façade alleen. Het is de functionele ‘verpakking’ van al uw interne bedrijfsprocessen. Het één beïnvloedt het ander. Door slim te ontwerpen en te bouwen verlopen uw processen soepeler, sneller en efficiënter. Uw winst: hogere marges en een inspirerende werkomgeving.

Virtual Reality

Nog voor de eerste paal de grond ingaat, kunt u virtueel rondlopen in uw nieuwe pand. Of u ervaart een simulatie van uw geoptimaliseerde bedrijfsprocessen. U kunt alternatieven zien en dan snel en gemakkelijk de beste keuzes maken. Virtual Reality is een directe vertaling van het 3D-model en geeft u de optimale beleving van uw toekomstige pand.

Meerwaarde in 10 stappen

Een logisch en efficiënt proces, van plan tot uitvoering. Wij noemen dit Integraal Bouwproces Management. een uniek 10-stappenplan met keiharde garanties: een kwalitatief hoogstaand bouwproces binnen planning en budget.

UP TO

DATE

BOUWEN

Duurzaam

Wij bouwen BREEAM, volgens de methode die de duurzaamheid van gebouwen beoordeelt. Met het BREEAM-certificaat laat u zien dat uw project goed doordacht is – voor mens, omgeving en milieu.

 

Groen advies

Wij hebben mensen in huis die zijn opgeleid tot BREEAM-expert. Zo adviseren we u volledig over groene nieuwbouw. Daarbij zijn we lid van Dutch Green Building Council. Dat is dé netwerkorganisatie op het gebied van duurzaam bouwen en de motor achter BREEAM. Als participant van deze Council blijven we sturen op duurzame innovaties in de bouw. Daar plukt u de vruchten van.

 

Dubbele winst

U kunt BREEAM natuurlijk marketingtechnisch inzetten, maar duurzaam bouwen is meer dan dat. Het levert ook geld op. Vaak is duurzaam bouwen direct winstgevend: reken op een terugverdientijd van 2 tot 7 jaar. Met BREEAM realiseren wij duurzame gebouwen binnen dezelfde bouwsom, maar met meer kwaliteit. Ook voldoet uw pand jarenlang aan de ‘groene eisen’, zodat verbouwingen voorlopig niet aan de orde zijn.

De kracht van BREEAM

  • u krijgt een duurzaam gebouw
  • u maakt maximaal gebruik van subsidies
  • u creëert betere arbeidsomstandigheden
  • geen tocht, geen kouval bij ramen en deuren
  • uw totale energiegebruik daalt fors
  • meer kwaliteit voor uw geld
  • lagere Total Cost of Ownership
  • past in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Certificaten

DuurzaamheidMVOKwaliteit en Zekerheid