Aan de Stegge Twello bouwt parkeergarage de Revius Leeuwarden - Aan de Stegge Twello

Aan de Stegge Twello bouwt parkeergarage de Revius Leeuwarden

Aan de Stegge Twello heeft overeenstemming bereikt met de gemeente Leeuwarden voor de realisatie en meerjarig onderhoud van parkeervoorziening de Revius in Leeuwarden.

EMVI score

De parkeergarage met twee lagen krijgt een capaciteit van ca. 280 parkeerplaatsen. Het ontwerp en de realisatie van de naastgelegen groenstrook maakt deel uit van de opdracht. De opdracht is aan ons gegund op basis van de beste EMVI score (Economisch Meest Voordelige Inschrijving), waarbij is beoordeeld op prijs, kwaliteit, ontwerp en totale plan van aanpak. De Design, Build and Maintenance overeenkomst is gesloten met een onderhoudsperiode van 25 jaar.

Ontwerp parkeergarage

Het ontwerp van de parkeergarage kwam tot stand in samenwerking met TWA architecten uit Burdaard. De slanke kolommen, vlakke plafonds en betonvloer met vloercoating geven de parkeergarage een moderne uitstraling. Ledverlichting en natuurlijke ventilatie zorgen voor minimale exploitatiekosten. De gevels worden voorzien van geperforeerde cassettes met bloemmotief, waardoor de parkeergarage een natuurlijk decor is binnen de groenzone.

De bouw van de parkeergarage start in januari 2019, de oplevering staat gepland eind mei 2019.