Aan de Stegge Twello moderniseert eigen kantoorgebouw - Aan de Stegge Twello

Aan de Stegge Twello moderniseert eigen kantoorgebouw

Werken met de nieuwste technieken in een bijzonder mooi gebouw


De groei in de markt heeft niet alleen betrekking op onze opdrachtgevers voor wie wij bedrijfsgebouwen realiseren. Ook wijzelf groeiden uit ons jasje en ons kantoorpand was toe aan een flinke modernisering. In maart vorig jaar zijn wij daarom tijdelijk verhuisd naar het naastgelegen schoolgebouw, zodat ons kantoorpand een grondige verbouwing en uitbreiding kon ondergaan. Vlak voor de kerstdagen is de nieuwbouw opgeleverd en konden we verhuizen naar onze nieuwe werkplekken.

Duurzaam

Uitgangspunt van de uitbreiding was het bestaande casco van het kantoorpand. Deze is uitgebreid aan de achterzijde en zijkant van het gebouw. De bestaande bovenbouw is volledig verwijderd en opnieuw opgebouwd. Door de kavel te vergroten kunnen alle medewerkers nu op eigen terrein parkeren. De inrichting is modern en bevat veel glas, passend bij onze visie en transparante werkwijze. De materialen beton, staal en hout komen terug in zowel het exterieur als het interieur. Opvallend is de ruime entree met vide waar we onze bezoekers ontvangen. Het gebouw is opgedeeld in teamkamers waar onze medewerkers met het gehele projectteam en voorzien van alle moderne faciliteiten hun werk doen. Naast het realiseren van meer werkplekken was duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de verbouwing. Er zijn PV panelen geplaatst op het dak en er is een luchtwater warmtepomp geplaatst. Een gasaansluiting wordt niet meer gebruikt.

Werken bij Aan de Stegge Twello

Wil je ook werken in ons prachtige gebouw met de modernste technieken? We zoeken nog een aantal nieuwe collega’s, bekijk of we een geschikte vacature voor je hebben.