Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Technische Unie Den Haag - Aan de Stegge Twello

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Technische Unie Den Haag

In opdracht van Sonepar Nederland Vastgoed B.V. uit Amstelveen starten we in september met de bouw van een verkoopkantoor voor de Technische Unie op het Forepark in Den Haag.

Nieuw huisvestingsconcept

In samenwerking met architect Buro Duck ontwikkelde Technische Unie een nieuw huisvestingsconcept voor haar verkoopkantoor. De vestiging in Den Haag is de eerste die volgens dit concept wordt gerealiseerd. Het nieuwe pand biedt op de begane grond ruimte aan een 1.230 m2 groot servicecentrum (winkel), een afhaalbalie en een magazijn. Op de eveneens 1.230 m2 grote verdieping zijn kantoren en overige ruimten gevestigd; hier zijn commercieel specialisten en de afdeling Customer Service werkzaam.

Duurzame installaties

Het Technische Unie-verkoopkantoor wordt voorzien van duurzame installaties. Naast toepassing van een warmtepomp worden op het dak PV-panelen geplaatst. Om klanten en andere geïnteresseerden over duurzame mogelijkheden te vertellen, wordt het dak toegankelijk gemaakt en ingericht voor presentaties.

Meerwaarde

Tijdens het ontwikkel- en voortraject hebben wij onze toegevoegde waarde getoond door de nieuwbouw op een concurrerende wijze te engineeren en een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van het ontwerp. De oplevering van het verkoopkantoor staat gepland voor april 2020.