Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Technische Unie Den Haag - Aan de Stegge Twello

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Technische Unie Den Haag

In opdracht van Sonepar Nederland Vastgoed B.V. uit Amstelveen starten we in september met de bouw van een Servicecentrum voor de Technische Unie op het Forepark in Den Haag.

Nieuw huisvestingsconcept

In samenwerking met architect Buro Duck heeft de Technische Unie een nieuw huisvestingsconcept voor haar winkel, uitgiftepunt, service en kantoorfaciliteiten ontwikkeld. De vestiging in Den Haag is de eerste die volgens dit concept wordt gerealiseerd. In het nieuwe huisvestingsconcept zal Technische Unie winkel en showroom combineren en worden de ondersteunende diensten op de verdieping samengebracht. Het gebouw bestaat uit 1.230 m2 winkel, showroom, bedrijfsruimte en magazijn op de begane grond en daarboven 1.230 m2 kantoren en overige ruimten. Het dak wordt ingericht voor de presentatie van de benodigde installaties en is derhalve toegankelijk voor klanten en personeel; een leuke extra toevoeging aan de nieuwe vestiging.

Meerwaarde

Tijdens het ontwikkel- en voortraject hebben we onze toegevoegde waarde getoond door de nieuwbouw op een concurrerende wijze te engineeren en een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van het ontwerp. Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de start bouw in volle gang in samenwerking met Technische Unie, Buro Duck en JVZ Ingenieurs.

De oplevering van het Servicecentrum staat gepland voor februari 2020.