Aan de Stegge Twello en VSDV LogistiX ondertekenen contract nieuwbouw op Logistica - Aan de Stegge Twello

Aan de Stegge Twello en VSDV LogistiX ondertekenen contract nieuwbouw op Logistica

Nieuwbouw op Atlaspark Amsterdam


Op de Logistica beurs in Utrecht is het contract ondertekend voor de nieuwbouw voor VSDV LogistiX B.V. op het Atlaspark in Amsterdam. Aan de Stegge Twello start in februari 2018 met de bouw.

Nieuw crossdock Amsterdam

Van Straalen Transport en De Vries Transport zijn in 2004 samengegaan als VSDV Transport. Sindsdien zijn er diverse overnames geweest waardoor VSDV Transport nog efficiënter en effectiever gebruik maakt van haar totale transportcapaciteit. De afgelopen jaren zijn Van Staaveren Transport Amsterdam en Peeters Vervoercentrale overgenomen door VSDV. De bouw van een crossdock aan de rand van Amsterdam ten behoeve van Peeters Vervoerscentrale en Van Staaveren Transport Amsterdam stelt VSDV in staat haar klanten in de omgeving van Amsterdam nog doeltreffender te bedienen. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op een kavel van 18.600 m2 aan de Beiraweg 5 in Amsterdam en bestaat uit 4.750 m2 crossdock, 320 m2 kantoor en 380 m2 truckwash.

Keuze voor Aan de Stegge Twello

Op basis van de brede ervaring in de logistiek werd Aan de Stegge Twello door VSDV LogistiX geselecteerd als mogelijke partner voor de engineering en realisatie hun nieuwbouw. De kennis en kunde, de hands-on mentaliteit van Aan de Stegge Twello en de persoonlijke klik heeft VSDV doen besluiten de nieuwbouw in Amsterdam te realiseren met Aan de Stegge Twello. Onderdeel van dit proces was de zoektocht naar de juiste locatie. Samen met Raadarchitecten uit Zwaagdijk is een ontwerp gecreëerd dat 100% aansluit bij het proces en de diensten van VSDV. Peeters Vervoercentrale zal het nieuwe bedrijfspand in de zomer van 2018 in gebruik nemen.