Aan de Stegge Twello realiseert logistiek bedrijfspand Schiphol Logistics Park

Aan de Stegge Twello is gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum op bedrijventerrein Schiphol Logistics Park. De opdrachtgever en eindbelegger voor dit aansprekende project is Montea. De nieuwbouw is tot stand gekomen in samenwerking met Durfort Vastgoed, Industrial Real Estate Partners en SADC.

Nieuwbouw op 15.000 m2 terrein

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op een terrein van 15.000 m2. Het betreft een unieke locatie, gelegen direct aan de Rijksweg A4 en de N201 en vlakbij de A5 en de A9, tussen de aanvliegroute van de Kaagbaan en Aalsmeerbaan. Het nieuwe distributiecentrum zal bestaan uit ca. 4.500 m² opslagruimte en twee kantoorunits van totaal ca. 900 m2. Het gebouw zal in mei 2018 worden opgeleverd.

Huurder Thomsen Select

Inmiddels is een eerste huurovereenkomst gesloten met Thomsen Select, een onderneming gericht op groupage en transport van luchtvracht. Dit bedrijf zal de helft van het bedrijfspand huren. De overige 50% en de strategisch gelegen, afzonderlijke truckparking van ca. 3.000 m² zullen op de huurmarkt worden aangeboden. De transactie met Thomsen Select kwam tot stand door bemiddeling van BT makelaars.