Afbouw gestart nieuw bedrijfspand Hemmink Zwolle - Aan de Stegge Twello

Afbouw gestart nieuw bedrijfspand Hemmink Zwolle

 


In Zwolle zijn we gestart met de afbouwwerkzaamheden van het nieuwe logistiek centrum van Hemmink Groep. De installateur is bezig met het aanleggen van de installaties en we zijn bezig met het afwerken van het buitenterrein. De oplevering vindt over een maand plaats.

Logistieke proces centraal

De nieuwbouw aan de Popovstraat hebben we samen met Jansen Vastgoed en Hemmink ontwikkeld. De logistieke processen van Hemmink waren het uitgangspunt bij de ontwikkeling van het nieuwbouwplan. Daaromheen is de meest duurzame en functionele bouwtechnische huisvestingsoplossing uitgewerkt.

Centraliseren

In de nieuwe logistieke bedrijfshal van 5.000 m2 centraliseert en moderniseert Hemmink het logistieke proces van alle bedrijven uit de Hemmink Groep. De kantoorruimte is nog in aanbouw en kan eind maart 2020 worden betrokken. In dit pand worden alle commerciƫle activiteiten van Hemmink in Zwolle en de shared services voor de gehele Hemmink Groep ondergebracht.

Circulair bouwen

De nieuwbouw is functioneel, modern, duurzaam en energiezuinig en zal een stimulerende werk- en leefomgeving bieden. Het pand wordt gasloos gebouwd en krijgt na oplevering een BREEAM certificering. Een materialenpaspoort van Madaster zorgt ervoor dat het gebouw ook op de lange termijn optimaal circulair inzetbaar is.