Artikel Voedingsindustrie nieuwbouw Bresc: In een dialoog ontstaat iets moois - Aan de Stegge Twello

Artikel Voedingsindustrie nieuwbouw Bresc: In een dialoog ontstaat iets moois

Arjan Hak van Bresc: “Persoonlijk contact gaf de doorslag”


In 2018 realiseerden we samen met koelvers specialist Bresc hun nieuwe bedrijfspand in Werkendam. Deze maand besteedt Vakblad Voedingsindustrie aandacht aan de nieuwbouw middels een interview met managing director Arjan Hak van Bresc en commercieel projectleider Bas te Riele van Aan de Stegge Twello.

“Bresc koos voor samenwerking met ingenieursbureau Uticon en bouwbedrijf Aan de Stegge Twello. Het persoonlijke contact gaf de doorslag. Arjan Hak: “De aanpak van Aan de Stegge sloot aan bij die van ons: scope, tijd en geld.” Bas te Riele bevestigt de uitspraak van Arjan: “Wij zijn positief eigenwijs, nemen de klant mee, werken samen en communiceren open en transparant.

Volgens planning

In september 2018 werd de nieuwbouw opgeleverd, volgens planning. “We zijn geen grote verrassingen tegengekomen,” aldus Arjan. Bas vertelt: “We komen onze afspraken na en hebben veel ervaring met engineeren en bouwen in de foodindustrie. Daarbij is inventarisatie van wensen en eisen bepalend voor het verloop van de bouw. Door aan de voorkant de juiste vragen te stellen, voorkom je allerlei niet-gewenste wijzigingen en meer-werken tijdens de bouw.” 

Bouwen is een feestje

Het proces was voor de betrokken partijen uitdagend en inspirerend. Bas blikt terug: “Het was een mooie tijd, van samenwerken, vooruitkijken en ondernemen. Bouwen is een feestje.” Arjan, vol trots: ”En dat feestje hebben we gevierd! De eerste paal, een ‘windenwaterdichtfeestje’, een bouwplaats-tour en de officiële opening op 15 december.”

Lees het volledige artikel op de website van Vakblad Voedingsindustrie