Bezoek Aan de Stegge Twello op Empack 2019 - Aan de Stegge Twello

Bezoek Aan de Stegge Twello op Empack 2019

De toekomst van verpakkingstechnologie


Empack is dé verpakkingsvakbeurs van Nederland waar u alles te weten komt over de toekomst van verpakken. Bezoek ons tijdens dit jaarlijkse netwerkevent en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Op woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 vindt u ons in de Brabanthallen in Den Bosch.

Specialist in productie- voedings- en verpakkingssector

Als bouwbedrijf zijn wij actief in het integraal engineeren en ontwikkelen van nieuwbouw van bedrijfshuisvesting. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de productie- voedings- en verpakkingssector. Passende huisvesting om het productieproces heen maakt het mogelijk dat u als ondernemer kunt blijven groeien. Kortom, wij verpakken uw productieproces!

Wij hebben onder andere gebouwd voor:

Op dit moment bouwen wij aan de nieuwe huisvesting voor Koninklijke Euroma in Zwolle, Mocca d’Or in Zwolle, Sligro in Deventer en Ruitenberg Ingredients in Ruinerwold.

Bezoek onze beursstand 2.D106

Bent u ondernemer in de productie- voedings- of verpakkingssector en heeft u een vraag over uw huisvesting? Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze beursstand 2.D106. Onze projectmanagers voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Vraag hier gemakkelijk uw gratis toegangskaarten aan. Wij ontmoeten u graag tijdens Empack 2019!