Bezoek ons op Empack 2018! - Aan de Stegge Twello

Bezoek ons op Empack 2018!

Wij verpakken uw productieproces!


Empack is dé verpakkingsvakbeurs van Nederland waar u alles te weten komt over de toekomst van verpakken. Bezoek ons tijdens dit jaarlijkse netwerkevent en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Van 10 tot en met 12 april vindt u ons in de Jaarbeurs in Utrecht.

Specialist in productie- voedings- en verpakkingssector

Als bouwbedrijf zijn wij actief in het integraal engineeren en ontwikkelen van nieuwbouw van bedrijfshuisvesting. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de productie- voedings- en verpakkingssector. Vooral in de voedingsindustrie hebben wij de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De food sector kennen wij inmiddels als geen ander. Zo hebben wij onder andere gebouwd voor:

Op dit moment bouwen wij aan de nieuwe huisvesting voor Koninklijke Euroma in Zwolle en Postuma AGF in IJsselmuiden.

Passende huisvesting om uw productieproces heen maakt het mogelijk dat u als ondernemer efficiënt werkt en kunt blijven groeien. Kortom, wij verpakken uw productieproces!

Bezoek onze beursstand D207

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze beursstand D207. Bent u ondernemer in de productie- voedings- of verpakkingssector en heeft u een vraag met betrekking tot uw bedrijfshuisvesting? Onze projectmanagers voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Vraag hier gemakkelijk uw gratis toegangskaarten voor Empack aan. Indien u een papieren uitnodiging wenst te ontvangen, stuur dan een mail inclusief het gewenste aantal kaarten naar fbo@adst.nl.

Wij ontmoeten u graag tijdens Empack 2018.