Bezoek ons op Logistica! - Aan de Stegge Twello

Bezoek ons op Logistica!

Hal 2, stand A035


Op 5, 6 en 7 november vindt u ons op Logistica! De belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing in de Benelux.

Uw logistieke proces centraal

Technologie en automatisering spelen een steeds grotere rol in de logistiek. We willen zo snel en efficiënt mogelijk werken tegen zo laag mogelijke kosten. Als specialist in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfshuisvesting weten wij als geen ander dat er veel winst te behalen valt met optimale huisvesting. Onze opdrachtgevers de perfect passende huisvestingsoplossing bieden waarbij het bedrijfsproces centraal staat, dát is onze ambitie. Doeltreffende logistiek en goederenstroombeheersing zijn onmisbaar in het totaalconcept van uw bedrijfshuisvesting. Onze kracht zit in het meedenken in dit totaalconcept en het op maat ontwikkelen van uw huisvesting rondom uw meest efficiënte logistieke proces.

Thema: smart warehousing

Het thema van Logistica is ditmaal: smart warehousing. Hoe gaan we om met de digitalisering van productie- en logistieke processen? Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Onze referenties geven u een beeld van de door ons gerealiseerde slimme en duurzame logistieke gebouwen, waaronder:

 

Bezoek onze beursstand A035 in hal 2

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze beursstand A035 in hal 2 van de Jaarbeurs in Utrecht. Onze projectmanagers staan voor u klaar om u te adviseren over doeltreffende bedrijfshuisvesting en goederenstroombeheersing rondom uw logistiek.

Waar wacht u nog op?

Vraag hier gemakkelijk uw gratis toegangskaarten aan. Wij ontmoeten u graag tijdens Logistica!