Bezoek ons op Provada 4-5-6 juni - Aan de Stegge Twello

Bezoek ons op Provada 4-5-6 juni

Aan de Stegge Twello en Continental Car Parks samen op de grootste vastgoedbeurs van Nederland


De voorbereidingen voor onze deelname aan Provada 2019 zijn in volle gang. Aan de Stegge Twello en Continental Car Parks staan dit jaar weer samen op de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

Meer dan 25.000 vastgoedprofessionals bezoeken Provada voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen presenteert Provada een maximale beleving op de beursvloer.

Specialist in bedrijfshuisvesting

Jaarlijks ontwikkelen en realiseren wij vele bedrijfsgebouwen. Onze kracht zit in het meedenken met onze opdrachtgevers om maximaal te voldoen aan de wensen van de klant. Wij begeleiden onze klanten van eerste idee tot en met de oplevering van hun nieuwe bedrijfspand. Een greep uit de talloze mooie projecten die we hebben gerealiseerd zijn de bedrijfspanden voor DHL Parcel Amsterdam, Ameco in Apeldoorn, Euroma in Zwolle , distributiecentrum Schiphol Logistics Park en diverse sorteercentra voor PostNL.

Locatie

U bent op 4, 5 en 6 juni van harte welkom op onze stand in hal 12, standnummer 12.47. De beurs is open van 10.00 tot 19.00 uur. Laat u inspireren door onze visie op milieu- en klantvriendelijke huisvestingsoplossingen en onze nieuwe projecten. Wij treden graag met u in overleg over uw huisvestingsvraagstukken onder het genot van een verse kop koffie. Interesse? Maak alvast uw persoonlijke afspraak via onze collega Femke Klooster via fbo@adst.nl.

Kijk voor meer informatie over Provada op www.provada.nl.