Bezorgservice distributiecentrum Sligro Deventer opgeleverd - Aan de Stegge Twello

Bezorgservice distributiecentrum Sligro Deventer opgeleverd

22.500 m² nieuwbouw


Op A1 Bedrijvenpark Deventer hebben we het nieuwe bezorgservice distributiecentrum opgeleverd aan Sligro. In het gebouw zijn diverse ruimten gerealiseerd waaronder een vriescel van 4.430 m², een koelcel van 1.900 m², opslagruimten voor droge kruidenierswaren en een gekoelde multifunctionele expeditie. Aan de voorzijde zijn 39 docks voor laden en lossen gerealiseerd.

Optimale logistiek

Het bezorgservice distributiecentrum is optimaal afgestemd op het logistieke proces van Sligro. Ook de strategische locatie op A1 Bedrijvenpark is daarin belangrijk: het distributiecentrum ligt centraal voor horecaklanten van Sligro en Heineken in Oost-Nederland. De succesvolle samenwerking met Sligro in het voortraject en tijdens de bouw hebben geleid tot de opdracht voor de realisatie van nog een bezorgservice distributiecentrum in Maastricht. Inmiddels zijn we daar gestart met de bouw.

BREEAM

De nieuwbouw in Deventer is voorzien van de nieuwste duurzame technieken en is gasloos gebouwd. Verwarming vindt plaats door middel van restwarmte uit de koel- en vriesinstallatie. In combinatie met vele andere duurzame toepassingen en bouwmethodes is gestreefd naar het behalen van een ‘BREEAM Outstanding’ certificering.