Bezorgservice distributiecentrum Sligro Maastricht succesvol opgeleverd - Aan de Stegge Twello

Bezorgservice distributiecentrum Sligro Maastricht succesvol opgeleverd

16.703 m2 nieuwbouw


Het bezorgservice distributiecentrum voor groothandel Sligro Maastricht is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd. Na de geslaagde samenwerking vorig jaar bij de bouw van het bezorgservice distributiecentrum in Deventer kregen we de opdracht om de vestiging in Maastricht te realiseren.

Omvang

Het distributiecentrum in Maastricht heeft een omvang van maar liefst 16.703 m2. Er is een bedrijfsruimte (koel, vries en expeditie) gerealiseerd van 15.223 m2 met een vriescel van 3.625 m2 en 1.480 m2 kantoor.

Duurzame werkplek

De moderne nieuwbouw van Sligro is gebouwd met de nieuwste duurzame technieken en is gasloos. Verwarming van het gebouw gebeurt door het terugwinnen van warmte uit de centrale koelinstallatie. Ook zijn er voorzieningen voor waterbesparing, ledverlichting en een wadi. Deze zorgt voor het opslaan en opnemen van water op het terrein van Sligro. De werkplekken zijn van hoge kwaliteit en bieden veel ventilatie en daglicht. Het gebouw is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gebouw voldoet aan het BREEAM Outstanding keurmerk. Hét instrument om integraal de duurzaamheid van het gebouw te meten en te beoordelen.

Inrichting

Momenteel is Sligro volop bezig met het inhuizen om volledig operationeel bezig te zijn in de week van 9 maart 2020. Hier zullen wij Sligro met diverse werkzaamheden in bijstaan.