Bouw bedrijfspand Postuma AGF IJsselmuiden vordert voorspoedig - Aan de Stegge Twello

Bouw bedrijfspand Postuma AGF IJsselmuiden vordert voorspoedig

Interview in Vakblad Voedingsindustrie


Op industrieterrein Spoorlanden in IJsselmuiden bouwen wij aan een nieuw bedrijfspand voor Postuma AGF.

Voortgang bouw bedrijfspand

Een groot deel van het grondwerk en het aanbrengen van de ca. 2.800 heipalen zijn onlangs afgerond. De fundatie van de dock levelers en het onderheide laad- en losperron hebben extra aandacht gekregen. We zijn bezig met het afmonteren van de staalconstructie van het distributiecentrum en kantoren en we zijn gestart met de gevelbeplating en monteren van kozijnen. De samenwerking met Wouda Installatietechniek en Dijksma Koudetechniek is uitstekend. Dit resulteert in een voorspoedige bouw en plezierig werken voor het gehele bouwteam!

Artikel Voedingsindustrie: Postuma AGF timmert aan de weg

In het Vakblad Voedingsindustrie staat deze maand een dubbelinterview met de opdrachtgever Gerard Voorinholt, quality controler bij Postuma AGF en onze collega Evert Veerman, commercieel projectmanager.

Een herindeling van het bedrijventerrein door de gemeente was voor Postuma AGF aanleiding om in 2012 te denken nieuwbouw. Het duurde tot aan 2017 voordat de grond voor de nieuwbouw definitief beschikbaar kwam. “We maakten plannen, maar de grond kwam maar niet vrij door allerlei procedures”, blikt Gerald terug. “Evert Veerman van Aan de Stegge heeft ons toen een adviseur aanbevolen waarmee we samen konden optrekken naar de gemeente. De vertraging heeft uiteindelijk ook zijn vruchten afgeworpen; straks gaan we naar een beter gebouw dan oorspronkelijk”. 

Lees het volledige interview in het Vakblad Voedingsindustrie of via onderstaande link:

https://www.vakbladvoedingsindustrie.nl/archief/nieuw-en-verbouw-2018/postuma-agf-timmert-aan-de-weg

Uitgelichte afbeelding: ©Foto Hissink
Bouwfoto’s: Harry Noback Architectuurfotograaf