Bouw Logistics Court Schiphol op schema - Aan de Stegge Twello

Bouw Logistics Court Schiphol op schema

Op Schiphol Logistics Park zijn we gestart met de bouw van een nieuw logistiek distributiecentrum genaamd Logistics Court Schiphol. We realiseren dit project in opdracht van Durfort Vastgoed B.V.

Volgens planning

Enkele weken geleden is de bouwplaats op Schiphol Logistics Park ingericht. Inmiddels is het grondwerk in combinatie met de fundatiewerkzaamheden nagenoeg afgerond en zijn de contouren van het logistieke verzamelgebouw zichtbaar. De werkzaamheden zijn in volle gang en verlopen volgens planning.

Negen units en parkeergarage

Het logistiek centrum wordt gerealiseerd op een kavel van ruim 24.000 m2 en zal bestaan uit ruim 13.000 m2 magazijnruimte, 2.600 m2 kantoorruimte, 1.800 m2 entresol en 105 parkeerplaatsen. Het centrum kan worden verdeeld in maximaal negen zelfstandige units variƫrend in grootte van 1.250 tot 2.500 m2. Elke unit heeft een eigen ingang en ten minste twee loading docks en een overheaddeur.

Duurzaam

Het distributiecentrum is ontwikkeld met duurzame toepassingen en materiaal waarmee het aan een energielabel A++ zal voldoen. Het dak kan in de toekomst geheel worden voorzien van zonnepanelen. Daarmee kan het gebouw op termijn in zijn eigen elektriciteitsbehoefte voorzien, mede door het gebruik van ledverlichting. Er zijn materialen met een hoge isolatiewaarde gebruikt en er wordt luchtdicht gebouwd. Door parkeergelegenheid te realiseren in de vorm van een parkeergarage wordt daarnaast efficiƫnt gebruik gemaakt van de beschikbare grond.