Business lobby Bisonspoor Maarssen opgeleverd - Aan de Stegge Twello

Business lobby Bisonspoor Maarssen opgeleverd

In Maarssen hebben we de business lobby bij BISON Office Spaces opgeleverd die we hebben gerealiseerd in opdracht van Winter Trust B.V.

Bereikbaar en aantrekkelijk

In september 2018 hebben we de nieuwe parkeergarage bij BISON Shopping Center opgeleverd ter verbetering van de mobiliteit en bereikbaarheid van het winkelcentrum. De volgende stap was het verbeteren van de bereikbaarheid van de kantoren middels een business lobby. Deze maakt de aansluiting tussen de parkeergarage en de bestaande kantoren en vormt een professionele entree tot het business center.

Bijzonder luchtkussen dak

Het opvallende dak van de lobby bestaat uit houten gelamineerde liggers met daartussen een zogenoemd luchtkussen dak. Het ontwerp is gemaakt door ONB architecten en de constructie is uitgerekend door Aronsohn constructeurs.