Contract voor uitbreiding bedrijfspand SILS - Aan de Stegge Twello

Contract voor uitbreiding bedrijfspand SILS

Eind juli hebben we overeenstemming bereikt met SILS over de uitbreiding van het bedrijfspand naast de huidige locatie op de Ecofactorij in Apeldoorn.

Groei

Voortdurende groei van SILS is aanleiding voor de uitbreiding. We breiden de huidige locatie van SILS aan de IJsseldijk uit met in totaal 9.356 m2 bestaande uit een hoogbouwmagazijn, expeditie en kantoor. Tevens voegen we een laadkuil met 9 docks en voldoende parkeerplaatsen toe.

Over SILS

SILS richt zich vanuit haar locatie in Apeldoorn op drie hoofdactiviteiten in de logistiek: Cargo, Logistics & Customs. SILS Cargo verzorgt alle vormen van nationaal en internationaal transport, SILS Logistics staat voor flexibiliteit in opslag en overslag van goederen, inclusief Value Added Logsitics en SILS Customs is expert op het gebied van douanemanagement.

Bouwteam

Samen met onze partners Buro Duck en JVZ Ingenieurs hebben we het plan voor de nieuwbouw uitgewerkt. De omgevingsvergunning is inmiddels ingediend. De bouw start na de bouwvak en in het tweede kwartaal van 2019 wordt de uitbreiding gebruiksklaar opgeleverd.