Feestelijke start bouw bedrijfspand Pan Oston Raalte - Aan de Stegge Twello

Feestelijke start bouw bedrijfspand Pan Oston Raalte

Op donderdag 12 juli hebben Pan Oston en Aan de Stegge Twello de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Pan Oston ingeluid middels het ontkurken van een fles champagne gevuld met ballonnen.

Nieuwbouw centrale vestiging

Deze officiƫle start van de nieuwbouw is gevierd met Gemeente Raalte, aandeelhouders, medewerkers van Pan Oston en het gehele bouwteam. Het nieuwbouwplan zal zich op bedrijventerrein De Zegge VII ontvouwen. Het plan bestaat uit 13.680 vierkante meter bedrijfsruimte inclusief 2.700 vierkante meter kantoorruimte met showroom, verdeeld over twee verdiepingen. Het pand dient als centrale vestiging voor alle bedrijfsactiviteiten van Pan Oston die nu verspreid zijn over diverse locaties in Raalte.

Bouwteam

Het nieuwe bedrijfspand van Pan Oston wordt gebouwd door Aan de Stegge Twello en is gezamenlijk met SEC architecten ontwikkeld. De installatiewerkzaamheden worden door regionale partijen uitgevoerd. Voor de elektrotechnische werkzaamheden is dat de firma Beekman uit Raalte en voor de werktuigbouwkundige installaties is dit de firma Willemsen uit Heino. De oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor eind 2018.

Meer nieuws – bouw bedrijfspand Pan Oston Raalte

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Pan Oston Raalte

Foto’s: Mylene Shoots