Geslaagde start wielerwedstrijd Olympia’s Tour bij Aan de Stegge Twello - Aan de Stegge Twello

Geslaagde start wielerwedstrijd Olympia’s Tour bij Aan de Stegge Twello

 


Olympia’s Tour heeft een lange geschiedenis in de Nederlandse wielersport. De eerste editie van de wielerwedstrijd werd al in 1909 georganiseerd. Van oudsher is deze wedstrijd dé opleidingskoers voor de beste amateurs van Nederland en ver daarbuiten. Van de afgelopen drie edities voor renners onder de 23 jaar, zijn maar liefst ruim 30 renners inmiddels beroepsrenner. Bekende namen zijn Fabio Jakobsen, Christoffer Halvorsen, Jasper Philipsen en Max Kanter. De opleidingsrol die Olympia’s Tour vervult in de Nederlandse wielersport is daarmee belangrijk.

Lokale samenwerking

Toen Olympia’s Tour aankondigde een etappe in de gemeente Voorst te willen organiseren, ging ons wielerhart sneller kloppen en boden wij aan samen met een aantal lokale sponsoren, de gemeente Voorst, Rotary Club, de Lions en wielervereniging ETT een geslaagd evenement op te zetten met het startpunt van de wedstrijd voor ons kantoor.

Samen met onze buren SNP Adviseurs en Olympia’s Tour hebben we voor onze relaties en sponsoren een gezellige ontvangst georganiseerd ter voorbereiding op de spannende etappe. Er kon worden meegekeken met het inrijden van de teams bij de start en de wielerploegen werden gepresenteerd. Om 12.00 uur werd het startschot gegeven, waarbij de regen de pret niet mocht drukken. ’s Middags kon bij de finish-locatie Brasserie-Restaurant Korderijnk het laatste deel van de etappe live gevolgd worden en was er volop gelegenheid voor een hapje en drankje.

We zijn trots dat we deel mochten uitmaken van deze legendarische tour en kijken terug op een geslaagde dag met een aantal goede relaties en lokale bedrijven!