Gevolgen van coronavirus - Aan de Stegge Twello

Gevolgen van coronavirus

Gezondheid en veilig werken voorop


Het wereldwijde coronavirus raakt ons allemaal. Wij zijn op zoek naar manieren om de gezondheid van onze mensen te borgen en tegelijkertijd onze projecten te continueren. De crisis zorgt voor heel wat uitdagende vraagstukken. Wat betekent de coronacrisis voor uw bouwproject, onze medewerkers en bereikbaarheid?

Gezondheid medewerkers voorop

Onze mensen maken het bedrijf. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers voorop en volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Ons kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis. De meeste afspraken vinden plaats via online vergadertools en dat blijkt in de meeste gevallen een goede oplossing te zijn om werkzaamheden af te stemmen en te continueren. De keerzijde van deze situatie is dat mensen creatief worden in het bedenken van oplossingen en een extra tandje bijzetten om elkaar te helpen.

Voor onze mensen op de bouwplaatsen is thuis werken geen optie. Zij lopen bovendien extra risico. Daarom hebben wij extra aandacht voor hygi├źne op de bouwplaatsen. Er wordt vaker en intensiever schoongemaakt en men houdt afstand van elkaar.

Continuïteit van projecten

Wij werken zoveel mogelijk door op onze bouwplaatsen om uw gebouw tijdig op te leveren. Wij willen onze afspraken nakomen en de negatieve gevolgen van het coronavirus zoveel mogelijk beperken. Echter staan gezond en veilig werken altijd voorop. De mate waarin wij op dit moment hinder ondervinden is afhankelijk van de grootte van de bouwplaats, herkomst van onze bouwpartners, fase in het bouwproject en al dan niet ziek bouwplaatspersoneel. Wij zijn daarom continu intern en met onze opdrachtgevers en bouwpartners in overleg om de ontwikkelingen en eventuele nieuwe maatregelen te bespreken.

Bereikbaarheid

Omdat ons kantoorpersoneel grotendeels vanuit huis werkt, is ons kantoorgebouw in principe gesloten. Wel zijn wij telefonisch en per mail gewoon bereikbaar op 0571-277331 en info@adst.nl. Heeft u een vaste contactpersoon? Hij of zij is rechtstreeks bereikbaar op het bij u bekende mailadres en mobiele telefoonnummer.

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op.