Logistiek distributiecentrum Schiphol gereed - Aan de Stegge Twello

Logistiek distributiecentrum Schiphol gereed

Negen zelfstandige units op A-locatie


Op 30 januari hebben we het logistiek distributiecentrum Logistics Court Schiphol bouwkundig opgeleverd. Het hoogwaardige gebouw ligt op een A-locatie op Schiphol Logistics Park en kan worden verdeeld in maximaal negen zelfstandige units.

Meerdere units

Het logistiek centrum bestaat uit ruim 13.000 m2 magazijnruimte, 2.600 m2 kantoorruimte, 1.800 m2 entresol. De units variƫren in grootte van 1.250 tot 2.500 m2. Elk met een eigen ingang en ten minste twee loading docks en een overheaddeur. Sommige units kunnen worden gecombineerd om er grotere units van te maken. Diverse duurzame toepassingen en materiaal zorgen ervoor dat het gebouw voldoet het aan het energielabel A++. Er is voldoende parkeergelegenheid in de vorm van een parkeerdek met 105 parkeerplaatsen.

Vraag naar kleinschalige units

Logistics Court Schiphol voldoet aan de vraag in de markt naar kleinschalige en flexibele logistieke bedrijfsunits in de regio Schiphol. Wij hebben dit project gerealiseerd in opdracht van Durfort Vastgoed. Informatie over de verhuur en verkoop van de units is verkrijgbaar bij Cushman & Wakefield 088-1998008.

Bekijk de timelapse video van de bouw van Logistics Court Schiphol.