Nieuw warehouse Hemmink Zwolle opgeleverd - Aan de Stegge Twello

Nieuw warehouse Hemmink Zwolle opgeleverd

Functioneel en energiezuinig


Het nieuwe logistiek centrum van Hemmink aan de Popovstraat in Zwolle is opgeleverd. Volgens planning hebben we het nieuwe pand voor de feestdagen opgeleverd, zodat de verhuizing van het magazijn in de kerstperiode kan plaatsvinden.

Tevreden

Hemmink is erg tevreden over het verloop van de bouw en de goede afstemming tijdens het bouwproces. Al tijdens de bouw is Hemmink gestart met het inrichten van het warehouse. Stellingen, kardexkasten en werkplekken zijn al voor oplevering gerealiseerd. Hierdoor is de tijdsduur voor het inhuizen gehalveerd en konden goederen rechtstreeks worden afgeleverd. Aan het straatwerk leggen wij nog de laatste hand.

Logistieke proces centraal

Het nieuwbouwplan is samen met Jansen Vastgoed en Hemmink ontwikkeld. De logistieke processen van Hemmink waren het uitgangspunt bij de ontwikkeling. Daaromheen is de meest duurzame en functionele bouwtechnische huisvestingsoplossing uitgewerkt. In de nieuwe logistieke bedrijfshal van 5.000 m2 centraliseert en moderniseert Hemmink het logistieke proces van alle bedrijven uit de Hemmink Groep.

Circulair bouwen

De nieuwbouw is functioneel, modern, duurzaam en energiezuinig en zal een stimulerende werk- en leefomgeving bieden. Het pand is gasloos gebouwd en krijgt een BREEAM certificering. Een materialenpaspoort van Madaster zorgt ervoor dat het gebouw ook op de lange termijn optimaal circulair inzetbaar is.