Nieuwbouw bedrijfspand Reym Rotterdam - Aan de Stegge Twello

Nieuwbouw bedrijfspand Reym in Rotterdam

PERSBERICHT

In het Botlek-gebied bij Rotterdam gaat Aan de Stegge Twello een nieuw bedrijfsgebouw met een afvalbewerkingsinstallatie realiseren voor Reym. Hiermee vestigt het bedrijf zich middenin het industriële hart van Nederland. Reym en zusterbedrijf ATM maken met de nieuwbouw een enorme stap voorwaarts in de ontwikkeling, een toevoeging aan de gezamenlijke Total Care Service. Het project is tot stand gekomen in opdracht van Focus Groep uit Eindhoven. Op 16 juli is de bouw officieel van start gegaan middels het slaan van de eerste paal.

Nieuwe locatie

Aan de Stegge Twello gaat het nieuwe bedrijfsgebouw en een afvalbewerkingsinstallatie met opslagtanks realiseren aan de Theemsweg in de Rotterdamse haven. Vanuit deze locatie zullen afvaltransporten over de weg en per schip plaatsvinden. Het nieuwe bedrijfspand bestaat uit 1.950 m2 kantoor, 500 m2 werkplaats en 900 m2 magazijn en opslag.

Over Reym & ATM

Reym en ATM maken deel uit van de Shanks Group. De Shanks Group telt ruim 4.000 medewerkers en biedt een breed scala aan duurzame milieuoplossingen, waaronder het (her)winnen van energie en grondstoffen uit afval.

Binnen de Shanks Group staat Reym al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging. Ook heeft Reym ruime ervaring in veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Samen met gespecialiseerde zusterbedrijven waaronder ATM, nemen ze voor steeds meer organisaties zelfs de totale milieudienstverlening uit handen.

Opdrachtgever Focus Groep

Focus creëert tijdloze bouwconcepten gebaseerd op gedegen ontwerpkwaliteit die een toegevoegde waarde aan de omgeving bieden. Van complete retailparken in binnen- en buitenland, van complete nieuwbouwwijken tot industriële/logistieke gebouwen. Altijd is het uitgangspunt dat de gebruikers er optimaal tot ontplooiing moeten komen.

Focus bestaat uit een groep van enthousiaste professionals die zowel creëert als architecten aanstuurt op basis van visie: een duidelijk beeld geënt op optimalisering van woon-, consumeer- en werkvreugde op de gegeven locatie. Focus trekt als eindbelegger vaker samen op met Aan de Stegge Twello.

De keuze voor Aan de Stegge Twello

Na een marktoriëntatie tussen verschillende landelijk opererende bedrijven voor de bouw van hun nieuwe bedrijfspand heeft Reym uiteindelijk gekozen voor Aan de Stegge Twello en Focus. Het kantoorpand zal begin 2015 worden opgeleverd, de totale oplevering volgt medio 2015.

De vorderingen van de bouw zijn te volgen via de speciaal hiervoor gelanceerde website www.totalcarecentre.reym.nl