Nieuwbouw Technische Unie Den Haag op schema - Aan de Stegge Twello

Nieuwbouw Technische Unie Den Haag op schema

 


Op het Forepark in Den Haag bouwen we een nieuw verkoopkantoor voor Technische Unie. Een opdrachtgever waarvoor we eind jaren ’80 meerdere vestigingen hebben gerealiseerd. Deze en volgende week zijn we bezig met de staalconstructie en de vloeren. Aansluitend zullen we starten met de gevelbekleding, aluminium kozijnen en dakbedekking.

Nieuw huisvestingsconcept

Het verkoopkantoor wordt gerealiseerd volgens een volledig nieuw huisvestingsconcept dat Technische Unie in samenwerking met Buro Duck ontwikkelde. Deze vestiging is de eerste die volgens het nieuwe concept wordt gerealiseerd. Tijdens het ontwikkeltraject hebben wij onze toegevoegde waarde getoond door de nieuwbouw op een concurrerende wijze te engineeren en een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van het ontwerp. Op de begane grond van 1.230 m2 worden een groot servicecentrum (winkel), een afhaalbalie en een magazijn gerealiseerd. Kantoren en overige ruimten worden op de eerste verdieping gevestigd.

Duurzaam

Het Technische Unie-verkoopkantoor wordt voorzien van duurzame installaties. Naast toepassing van een warmtepomp worden op het dak PV-panelen geplaatst. Om klanten en andere ge√Įnteresseerden over duurzame mogelijkheden te vertellen, wordt het dak toegankelijk gemaakt en ingericht voor presentaties. De oplevering van het verkoopkantoor staat gepland voor april.