Succesvolle bouw bedrijfspand Bresc Werkendam - Aan de Stegge Twello

Succesvolle bouw bedrijfspand Bresc Werkendam

Bekijk de timelapse video van de bouw


Afgelopen weekend vond het openingsfeest plaats van het nieuwe bedrijfspand voor Bresc in Werkendam. De nieuwbouw is door ons in bouwteam gerealiseerd en is op 14 september opgeleverd.

Verder groeien op één centrale locatie

Bresc is koelvers specialist gericht op de culinaire professional in Europa. Bresc was verspreid over vier locaties. Om verdere groei mogelijk te maken en logistiek efficiënter te kunnen werken was er behoefte aan één centrale locatie. De goede samenwerking met Bresc en het gehele bouwteam maakten het bouwproces en het nieuwe bedrijfspand tot een succes.

Mooie samenwerking

Bas te Riele, commercieel projectmanager bij Aan de Stegge Twello: “Bij gebouwen in de voedingsindustrie vormen de installaties het meest complexe onderdeel en bepalen een groot deel van de kosten. Daarom werken wij in bouwteamverband met gespecialiseerde installateurs. Door in het engineeringstraject tweewekelijks met het gehele bouwteam en Bresc overleg te voeren en keuzes te maken hebben wij vooraf duidelijkheid kunnen geven over de totale investering en beheersen wij het gehele proces.”

Arjan Hak, algemeen directeur bij Bresc: “Aan de Stegge Twello denkt mee en ontzorgt. Ze zijn proactief en denken in oplossingen. Ze hebben de keuzemogelijkheden en de gevolgen voor ons inzichtelijk gemaakt. Wij besparen bijvoorbeeld op vierkante meters door kantoorruimte boven de productieruimte te realiseren.”

De nieuwbouw voor Bresc beslaat 5.700 m² bestaande uit 1.200 m² kantoorruimten, 4.250 m² bedrijfsruimten (productie, opslag en vriesruimte) en 125 m² facilitaire ruimten.

Benieuwd naar beelden van de bouw? Bekijk de timelapse video van de bouw van Bresc.