Uitbreiding bedrijfspand SILS Apeldoorn opgeleverd - Aan de Stegge Twello

Uitbreiding bedrijfspand SILS Apeldoorn opgeleverd

Op de Ecofactorij in Apeldoorn hebben we de uitbreiding voor logistiek dienstverlener SILS opgeleverd. De huidige locatie is uitgebreid met in totaal 9.356 m2 bestaande uit een hoogbouwmagazijn, expeditie en kantoor. Ook hebben we een laadkuil met 9 docks en voldoende parkeerplaatsen toegevoegd.

‘Spannende’ bouw

Voortdurende groei van SILS was aanleiding voor de uitbreiding. De grootste uitdaging tijdens de bouw was de locatie. De kavel is gelegen vlakbij hoogspanningsmasten. Om die reden hebben we in fases van achteren naar voren gebouwd en heeft er nauw overleg plaatsgevonden met de netbeheerder. Het plan voor de uitbreiding is tot stand gekomen samen met onze bouwpartners Buro Duck en JVZ Ingenieurs.