Afbouw bedrijfspand Pan Oston Raalte gestart - Aan de Stegge Twello

Afbouw bedrijfspand Pan Oston Raalte gestart

Op bedrijventerrein De Zegge VII bouwen wij een nieuw bedrijfspand voor Pan Oston. De bouw loopt op schema en de werkzaamheden voor de afbouw zijn gestart.

Voortgang werkzaamheden

Deze week is het laatste gedeelte betonvloer in de productiehal gestort. Ook is de laatste hand gelegd aan de dakbedekking. De sandwich gevels van de hal en het kantoor zijn aangebracht en we zijn bezig met de afwerking van de vliesgevels van het kantoor. In de bedrijfshal zijn we gestart met het aanbrengen van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en de afbouwwerkzaamheden van het kantoor zijn in volle gang. De afbouwwerkzaamheden zijn met alle (afbouw)partners gepland om er gezamenlijk voor te zorgen dat er op 1 maart opgeleverd kan worden.

Nieuwe vestiging

Het nieuwbouwplan voor Pan Oston bestaat uit 13.680 vierkante meter bedrijfsruimte inclusief 2.700 vierkante meter kantoorruimte met showroom, verdeeld over twee verdiepingen. Het pand is de nieuwe centrale vestiging voor alle bedrijfsactiviteiten van Pan Oston die nu verspreid zijn over diverse locaties in Raalte.

Meer nieuws – bouw bedrijfspand Pan Oston

Feestelijke start bouw bedrijfspand Pan Oston Raalte