Voorspoedige bouw Mocca d’Or Zwolle - Aan de Stegge Twello

Voorspoedige bouw Mocca d’Or Zwolle

De ver- en nieuwbouw van koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle vordert gestaag. We werken volop aan de nieuwbouw van het magazijn en de kantoorruimte, zodat deze nog dit jaar kunnen worden opgeleverd.

Voortgang

De vloer in het magazijn is inmiddels gestort. Hierin worden de installaties en laatste bouwkundige onderdelen gemonteerd. In week 41 wordt het magazijn overgedragen aan de opdrachtgever waarna het kan worden ingericht.

Daarnaast werken we aan het wind- en waterdicht maken van het kantoor. Het lijmwerk wordt aangebracht als brandwerende scheiding rondom het kantoor en de liftschacht wordt opgetrokken. De installaties worden aangebracht waarna de diverse verdiepingsvloeren worden gestort. Als vervolgens de vliesgevels zijn aangebracht en de gevels volledig dicht zijn, zullen we in week 43 starten met de afbouw van het bedrijfspand.

Bouwen in fasen

Koffiebranderij Mocca d’Or wilde haar bedrijfspand uitbreiden terwijl de productie bleef draaien. Een mooie uitdaging voor ons projectteam. Door de sloop, uitbreiding en nieuwbouw slim op te delen in fasen kan Mocca d’Or haar bedrijfsactiviteiten tijdens de bouw gewoon door laten gaan. In zes verschillende fasen is het bestaande bedrijfspand gedeeltelijk gesloopt en uitgebreid. Het gedeelte van het bedrijfspand waar de koffiebranderij zich bevindt is gehandhaafd zodat de productiewerkzaamheden kunnen doorgaan.

Volg de bouw!

Benieuwd hoe de bouw verloopt, bekijk de live beelden via de webcam: http://adst.bouwwebcam.nl/moccador/