Voorspoedige bouw nieuwbouw bedrijfspand Hemmink Zwolle - Aan de Stegge Twello

Voorspoedige bouw nieuwbouw bedrijfspand Hemmink Zwolle

Staalconstructie bijna gereed


Op bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle bouwen we het nieuwe kantoor en logistiek centrum voor Hemmink Groep. De staalconstructie is bijna gereed. Deze week worden de prefab wanden langs de borstwering gemonteerd en volgende week wordt er gestart met het plaatsen van de dakplaten en de sandwichgevel.

Maatpak

Vanwege groei ontstond er behoefte aan een nieuw bedrijfspand. We hebben de nieuwbouw aan de Popovstraat 1 samen met Jansen Vastgoed en Hemmink ontwikkeld. De logistieke processen van Hemmink waren daarbij het uitgangspunt. Daaromheen is de meest duurzame en functionele bouwtechnische huisvestingsoplossing ontwikkeld.

Centraliseren

Hemmink kan de nieuwe logistieke bedrijfshal van 5.000 m2 eind 2019 betrekken. In deze hal centraliseert en moderniseert Hemmink het logistieke proces van alle bedrijven uit de Hemmink Groep. De kantoorruimte kan eind maart 2020 betrokken worden. In dit pand worden alle commerciƫle activiteiten van Hemmink in Zwolle en de shared services voor de gehele Hemmink Groep ondergebracht.

Duurzaam

De nieuwbouw wordt functioneel, modern, duurzaam en energiezuinig met een open uitstraling en een stimulerende werk- en leefomgeving. Het pand wordt gasloos gebouwd en krijgt na oplevering een BREEAM certificering. Een materialenpaspoort van Madaster zorgt ervoor dat het gebouw ook op de lange termijn optimaal circulair inzetbaar is.