Voortgang bouw Business Center Bison Office Spaces - Aan de Stegge Twello

Voortgang bouw Business Center Bison Office Spaces

In Maarssen bouwen wij aan de lobby en Business Center bij BISON Office Spaces in opdracht van Winter Trust B.V. Vanuit de lucht is de voortgang van de bouw goed te zien.

Bereikbaarheid

Eind september hebben we de nieuwe parkeergarage opgeleverd, waarmee de mobiliteit en bereikbaarheid van het gehele centrum is verbeterd. De nieuwe business lobby vormt de aansluiting tussen de parkeergarage en bestaande kantoren, waarmee de bereikbaarheid van de kantoren wordt verbeterd en er een professionele entree tot het business center ontstaat.

Bijzonder ontwerp

Het dak van de lobby bestaat uit houten gelamineerde liggers met daartussen een combinatie van een zogenoemd luchtkussen dak en sedum beplanting. Het ontwerp is gemaakt door ONB architecten en de constructie is uitgerekend door Aronsohn constructeurs.