Anamet Europe - Amsterdam - Aan de Stegge Twello

Anamet Europe – Amsterdam

Anamet Europe B.V. is specialist op het gebied van flexibele slangen voor zowel het transport van vloeistoffen en gassen als voor de bescherming van elektrische kabels. Al 65 jaar levert Anamet flexibele beschermslangen voor de staalindustrie, energiesector, machinebouw, auto-industrie, olie- en gassector, voedingsmiddelenindustrie en het leger.

Bouwjaar

2016

Anamet Europe – Amsterdam

De vraag

Aan de Stegge Twello en architect Buro Duck wisten het PvE van Anamet op de juiste wijze te vertalen naar een doordacht en fraai ontwerp. Deze goede vertaalslag, de heldere en systematische aanpak, prijsstelling en vertrouwen hebben ertoe geleid dat Anamet ervoor koos haar nieuwe bedrijfspand door Aan de Stegge Twello te laten realiseren.

Het resultaat

De nieuwbouw voor Anamet is gerealiseerd op bedrijventerrein Sloterdijk III te Amsterdam en bestaat uit 950 m2 kantoorruimte en 3.940 m2 productie- en magazijnruimte. Het bedrijventerrein Sloterdijk III stelt specifieke duurzaamheidseisen. Het nieuwe bedrijfspand voor Anamet is met name op het gebied van de installaties duurzaam ingericht. Op basis van de eisen en een verdere verduurzamingsslag is het energieverbruik van Anamet ten opzichte van het huidige pand met circa 20% per vierkante meter gereduceerd.

950 m2

Kantoor

3.940 m2

Magazijn en productie

Klantbeoordeling

9