Burg Non Food Klundert - Aan de Stegge Twello

Burg Non Food Klundert

Vanwege groei van Burg Non Food ontstond de behoefte aan uitbreiding van het bestaande bedrijfspand in Klundert met extra PGS-15 opslagruimte en expeditieruimte. Burg Non Food koos ervoor haar uitbreiding door Aan de Stegge Twello te laten realiseren vanwege haar specialisme in de bedrijfshuisvesting en de kennis en ervaring met bouwen volgens de PGS-15 richtlijnen.

Bouwjaar

2015

Opdrachtgever

Burg Non Food B.V. te Klundert

Locatie

Patrijsweg 1, Klundert

Architect

Aan de Stegge Twello B.V.

Nieuwbouw PGS-15 bedrijfshal

De vraag

Vanwege groei van Burg Non Food ontstond de behoefte aan uitbreiding van het bestaande bedrijfspand in Klundert met extra PGS-15 opslagruimte en expeditieruimte. De uitbreiding voor Burg Non Food is vooraf middels 3D engineering gedetailleerd uitgewerkt, waarna de constructie is getoetst in het 3D-model. Op deze manier ontstond er voorafgaand aan de bouw al inzicht in eventuele knelpunten en konden deze in een vroeg stadium worden verholpen.

Het resultaat

Het nieuwe PGS-15 opslaggebouw behelst een opslag voor meer dan 10 ton gevaarlijke stoffen, waarbij is uitgegaan van smalle gangen en een hoogte van 12 meter. Aan de Stegge Twello was bij de uitbreiding verantwoordelijk voor het ontwerp, budget, vergunningen en uitvoering. Hierdoor konden de verschillende fasen onderling optimaal op elkaar worden afgestemd.

10 ton

Opslagcapaciteit voor gevaarlijke stoffen

Klantbeoordeling

7 8 .