Business lobby Bison Office Spaces Maarssen - Aan de Stegge Twello

Business lobby Bison Office Spaces Maarssen

Bouwjaar

2018

Opdrachtgever

Winter Trust B.V. te Maarssen

Locatie

Bisonspoor, Maarssen

Architect

ONB Architecten te Utrecht

Constructeur

Aronsohn constructeurs te Rotterdam

Business lobby Bison Office Spaces Maarssen

De vraag

Al eerder kregen wij opdracht voor de turnkey realisatie van een parkeergarage bij BISON Shopping Center en de bijbehorende offices. De parkeergarage verbetert de mobiliteit en bereikbaarheid van het gehele centrum. De volgende stap was het verbeteren van de bereikbaarheid van de kantoren. Op basis van een turnkey overeenkomst ontwikkelden en realiseerden wij een business lobby die de aansluiting vormt tussen de parkeergarage en bestaande kantoren.

Het resultaat

De nieuwe business lobby zorgt voor een professionele entree tot het Business Center. Naast een betere bereikbaarheid van de kantoren is het totale kwaliteitsniveau en servicelevel verhoogd. Het opvallende dak van de lobby bestaat uit houten gelamineerde liggers met daartussen een combinatie van een zogenoemd luchtkussen dak en sedum beplanting.