Businesspark Zwolle Gebouw A - Aan de Stegge Twello

Businesspark Zwolle Gebouw A

Binnen haar netwerk vond Aan de Stegge Twello een huurder die op zoek was naar een geschikte locatie in Zwolle. Het Businesspark bleek de ideale locatie voor deze huurder. De Zwolse projectontwikkelaar Jansen Vastgoed is sterk vertegenwoordigd in de regio en heeft als doel om ondernemend Zwolle te voorzien van passende huisvesting.

Bouwjaar

2011

Opdrachtgever

Business Park Zwolle B.V.

Locatie

Zwolle

Architect

Fame Architectuur & Stedenbouw te Zwolle

Businesspark Zwolle Gebouw A

De vraag

Binnen haar netwerk vond Aan de Stegge Twello een huurder die op zoek was naar een geschikte locatie in Zwolle. Het Businesspark bleek de ideale locatie voor deze huurder. Om een efficiënt ontwikkelproces te krijgen binnen een taakstellende investering en planning, heeft Jansen Vastgoed ervoor gekozen Aan de Stegge Twello de nieuwbouw turnkey uit te laten werken, waarbij zowel de verantwoordelijkheid voor het verkrijgen van de vergunning als de tijdige oplevering onderdeel waren van het contract.

Het resultaat

Binnen de kaders van het masterplan voor het Businesspark heeft Aan de Stegge Twello in samenwerking met Fame Architectuur & Stedenbouw Zwolle een kwalitatief hoogwaardig ontwerp gemaakt waarbij ruimte voor ondernemen, duurzaamheid, kostenefficiënt bouwen en een flexibel ontwerp hebben geleid tot een “slim” gebouw.

1.700 m2

Kantoor

3.600 m2

Bedrijfsruimte