Buzaglo B.V. - Aan de Stegge Twello

Buzaglo B.V.

Buzaglo is importeur en levert uitsluitend aan de groothandel waarna de artikelen te verkrijgen zijn bij de betere fietsvakhandel. De vestiging in Weesp was verouderd en te klein. Nadat diverse locaties waren bijgehuurd en het bedrijf Bibia uit Mijdrecht werd overgenomen, had Buzaglo de behoefte aan één bedrijfsgebouw met een efficiënt logistiek proces.

Bouwjaar

2009

Opdrachtgever

Buzaglo Onroerend Goed B.V. te Almere

Locatie

Rondebeltweg 20, Almere

Architect

Raaklein architectuur te Eibergen

Buzaglo B.V.

De vraag

Buzaglo B.V. houdt zich bezig met de import van fietsonderdelen, fietsaccessoires en vouwfietsen uit het Verre Oosten. De vestiging in Weesp was verouderd en te klein. Nadat diverse locaties waren bijgehuurd en het bedrijf Bibia uit Mijdrecht werd overgenomen, had Buzaglo de behoefte aan één bedrijfsgebouw met een efficiënt logistiek proces.

Het resultaat

Na een uitgebreid locatieonderzoek is de vrije bouwkavel aan de Rondebeltweg van de gemeente Almere gekocht. Op dit perceel is in samenwerking met Aan de Stegge Twello en Raaklein architectuur een bouwplan ontwikkeld. De nieuwbouw voorziet in de groei van het bedrijf, een snel logistiek proces, de mogelijkheid om een deel van de artikelen zelf in te pakken en de grote klanten in de showroom rond te leiden. Verder bestaat de mogelijkheid het gebouw in de toekomst uit te breiden met extra kantoorruimte en entresolvloeren.

650 m2

Kantoor en showroom

2.600 m2

Magazijn