Destil en Promohouse in Apeldoorn - Aan de Stegge Twello

Destil en Promohouse in Apeldoorn

Destil, groothandel voor bouw en industrie, wenste graag vorm te geven aan verdere expansie richting het noorden van Nederland. Ook Promohouse, specialist op het gebied van bedrijfskleding, relatiegeschenken en kerstpakketten, was vanwege groei op zoek naar een nieuwe locatie in Apeldoorn. Op een fraaie zichtlocatie op bedrijventerrein Apeldoorn Noord, is door Aan de Stegge Twello een nieuw bedrijfsgebouw gerealiseerd.

Bouwjaar

2013

Opdrachtgever

Negenelf B.V. te Apeldoorn en Promohouse B.V. te Apeldoorn

Locatie

Boogschutterstraat 46-48, Apeldoorn

Architect

Buro Duck te Deventer

Bedrijfsgebouw bestaande uit drie zelfstandige bedrijfsunits

De vraag

Destil en Promohouse waren, vanwege groei, op zoek naar een nieuwe locatie in Apeldoorn. Vanuit deze wens troffen de bedrijven en Aan de Stegge elkaar en viel de keuze op een kavel in Apeldoorn.

Het resultaat

Op een fraaie zichtlocatie aan de Boogschutterstraat, gelegen langs de Oost Veluweweg op bedrijventerrein Apeldoorn Noord, is door Aan de Stegge Twello een nieuw bedrijfsgebouw gerealiseerd bestaande uit drie zelfstandige bedrijfsunits. Het bedrijfsgebouw is opgedeeld in 60 m2 kantoor en 675 m2 bedrijfsruimte voor Destil, 80 m2 kantoor en 590 m2 bedrijfsruimte voor Promohouse en 350 m2 bedrijfsruimte voor een derde huurder.

140 m2

Kantoor

1.615 m2

Bedrijfsruimte