Distributiecentrum Logistics Court Schiphol - Aan de Stegge Twello

Distributiecentrum Logistics Court Schiphol

“Een uniek vastgoedproduct dat uitstekend inspeelt op de vraag naar kleinschalige flexibele logistieke bedrijfsunits in aanvulling op de grootschalige distributiecentra die in de Schipholregio worden aangeboden”

Bouwjaar

2019

Opdrachtgever

Durfort Vastgoed B.V. te Laren

Locatie

Hanedaweg 12-28, Rozenburg NH

Architect

Architecten_Lab te Deventer

Constructeur

Lievense te Apeldoorn

Logistiek centrum met negen zelfstandige bedrijfsunits

De vraag

In 2018 realiseerden we samen met Durfort Vastgoed het eerste distributiecentrum op Schiphol Logistics Park. Na deze succesvolle samenwerking wenste Durfort Vastgoed nog een logistiek centrum met meerdere zelfstandige bedrijfsunits te realiseren. Het centrum genaamd Logistics Court Schiphol zal voorzien in negen zelfstandige bedrijfsunits en een parkeergarage.

Het project

Het distributiecentrum op een kavel van 24.000 m2 kan worden verdeeld in maximaal negen zelfstandige units variërend in grootte van 1.250 tot 2.500 m2. Elke unit heeft een eigen ingang en ten minste twee loading docks en een overheaddeur. Cushman & Wakefield treedt op als makelaar bij de verkoop en verhuur. De parkeergarage op eigen terrein is ontwikkeld met ons dochterbedrijf Continental Car Parks, specialist in parkeeroplossingen. Diverse duurzame toepassingen en materiaal geven het distributiecentrum straks het energielabel A++.

13.000 m2

Magazijn

2.600 m2

Kantoorruimte

1.800 m2

Entresol

105 st

Parkeerplaatsen

Duurzaam

Flexibel

Marktgericht

A-locatie