Van Helden Reclameartikelen B.V. - Aan de Stegge Twello

Van Helden Reclameartikelen B.V.

Van Helden Reclameartikelen B.V. levert op grote schaal producten als schrijfwaren, bureau-artikelen en relatiegeschenken. De afgelopen jaren heeft Van Helden een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van presents en gifts.

Bouwjaar

2004

Opdrachtgever

Van Helden Holding B.V. te Tiel

Locatie

Het Eek 1, Tiel

Architect

Bouw- en Adviesbureau Moesbergen B.V.

Van Helden Reclameartikelen B.V.

De vraag

De afgelopen jaren heeft Van Helden een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van presents en gifts, waardoor de voormalige vestigingen niet meer voldeden aan de logistieke en commerciƫle eisen. Zo ontstonden de plannen voor nieuwbouw van een bedrijfspand, mede doordat de bedrijfsactiviteiten tevens nog verdeeld waren over twee verschillende locaties en er maar beperkte uitbreidingsmogelijkheden waren.

Het resultaat

In nauwe samenwerking met Moesbergen Bouw- en adviesbureau heeft Aan de Stegge de nieuwbouw van het bedrijfspand gefaseerd uitgevoerd, binnen de overeengekomen investeringssom. In het nieuwe logistieke centrum bevinden zich nu een uitgebreide showroom, moderne drukfaciliteiten, een reclamebureau en een fotostudio. Door deze centralisering van bedrijfsactiviteiten is Van Helden nu in staat hoge voorraadposities aan te houden en een snelle levering te garanderen aan haar opdrachtgevers.

3.270 m2

Kantoor

12.750 m2

Magazijn

2.000 m2

Productieruimte

3.790 m2

Drukkerij