Hemmink Groep Zwolle - Aan de Stegge Twello

Hemmink Groep Zwolle

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken die toegepast worden in de (woning)bouw en industrie. De producten en concepten bieden oplossingen voor elektrotechniek- en telecommunicatievraagstukken. Naast de levering van deze producten voegt Hemmink daar ook kennis over markten, toepassingen en regelgevingen aan toe.

Bouwjaar

2019

Opdrachtgever

Jansen Vastgoed B.V. te Zwolle

Locatie

Popovstraat 1, Zwolle

Architect

BDG architecten te Zwolle

Constructeur

JVZ Ingenieurs te Deventer

Duurzame en functionele nieuwbouw vanwege groei

De vraag

Door groei ontstond er behoefte aan een nieuw bedrijfspand voor Hemmink Groep. Samen met Jansen Vastgoed en Hemmink ontwikkelden wij het nieuwbouwplan op bedrijventerrein Marslanden. De logistieke processen van Hemmink waren het uitgangspunt. Daaromheen hebben we de meest duurzame en functionele bouwtechnische huisvestingsoplossing ontwikkeld.

Het resultaat

De nieuwbouw dient als centrale locatie van Hemmink, waar alle logistieke activiteiten van de gehele Hemmink Groep worden ondergebracht. De logistieke bedrijfshal van 5.000 m2 is functioneel, modern, duurzaam en energiezuinig met een open uitstraling en biedt een stimulerende werk- en leefomgeving. Het pand is gasloos en heeft een BREEAM certificering. Een materialenpaspoort van Madaster zorgt ervoor dat het pand ook op de lange termijn optimaal circulair ingezet kan worden.