Lankhorst Taselaar Heerenveen - Aan de Stegge Twello

Lankhorst Taselaar Heerenveen

Lankhorst Taselaar is de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen met filialen in Sneek, Lelystad en Rheine (Duitsland)

Bouwjaar

2017

Opdrachtgever

Lankhorst Taselaar B.V. te Lelystad

Locatie

Komeet 14, Heerenveen

Architect

Buro Duck te Deventer

Constructeur

JVZ Ingenieurs te Deventer

“Een goed en praktisch pand binnen het gestelde budget”

De vraag

De watersportartikelen van Lankhorst Taselaar worden op voorraad gehouden in en verstuurd vanuit het centrale magazijn in Lelystad. Lankhorst Taselaar en Bestolux, het bedrijf dat in 2014 is overgenomen, maken een flinke groei door en werken hard aan het verbeteren van de voorraadpositie en dienstverlening. De ruimte en inrichting in Lelystad voldoen daarom niet meer aan de wensen voor de toekomst.

Het resultaat

We realiseerden nieuwbouw voor Lankhorst Taselaar op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) in Heerenveen. Deze locatie voorziet in de behoefte van Friese klanten en het IBP biedt een prima ontsluiting met de snelwegen. Samen met Lankhorst Taselaar hebben we het gehele proces vooraf turnkey uitgewerkt. Daarmee garanderen we 100% duidelijkheid bij de bouw, geen wijzigingen, minder faalkosten, een lagere kostprijs en geen meerwerk.

Lankhorst Taselaar optimaliseert haar logistieke processen met het nieuwe bedrijfspand. Automatisering zorgt ervoor dat er efficiënter wordt gewerkt en dat de kwaliteitsstandaard toeneemt. Er is nu ruimte voor opslag van producten en verdere investering in de voorraadpositie.

5.000 m2

Bedrijfsruimte

1.000 m2

Kantoorruimte

Slim

Centraal

Optimaal

Toekomstbestendig

Klantbeoordeling

8 8 .