Parkeerdek P+R ‘s-Hertogenbosch - Aan de Stegge Twello

Parkeerdek P+R ‘s-Hertogenbosch

Bouwjaar

2017

Opdrachtgever

NS Vastgoed B.V. te Utrecht

Locatie

Mayweg 6, ‘s-Hertogenbosch

Architect

MH1 Architecten te Maastricht

Constructeur

JVZ Raadgevend Ingenieursbureau B.V. te Deventer

Uitbreiding parkeergelegenheid bij NS Station Den Bosch

De vraag

Op basis van de beste beoordeling op ontwerp, prijs, planning en onderhouds- en beheerskosten voor een periode van 10 jaar kregen Continental Car Parks en Aan de Stegge Twello de Design and Build opdracht voor het parkeerdek op de P+R-locatie in ’s-Hertogenbosch. NS Vastgoed heeft zich daarbij laten adviseren door Empaction uit Eindhoven.

Het resultaat

Het parkeerdek is gerealiseerd over de gehele lengte van het stationsgebied en bevat 813 parkeerplaatsen. Er is gezorgd voor minimale overlast en betere verkeerskundige doorstroming voor de omgeving door het parkeerdek te realiseren in een half verdiepte bak.

Klantbeoordeling

8 3 .

813 st

Parkeerplaatsen