Parkeergarage de Revius Leeuwarden - Aan de Stegge Twello

Parkeergarage de Revius Leeuwarden

Bouwjaar

2019

Opdrachtgever

Gemeente Leeuwarden

Locatie

Tesselschadestraat, Leeuwarden

Architect

TWA architecten te Burdaard

Constructeur

JVZ Ingenieurs te Deventer

Ontwerp, bouw en meerjarig onderhoud

De vraag

Op basis van de beste EMVI score (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) sloten wij met de gemeente Leeuwarden een Design, Build and Maintenance overeenkomst voor de nieuwe parkeervoorziening De Revius in Leeuwarden. De gemeente beoordeelde ons plan op prijs, kwaliteit, ontwerp en totale plan van aanpak. De overeenkomst is gesloten met een onderhoudsperiode van 25 jaar.

Het resultaat

De parkeergarage heeft twee parkeerlagen en een capaciteit van 280 parkeerplaatsen. Het ontwerp en de realisatie van de naastgelegen groenstrook maakten deel uit van de opdracht. De slanke kolommen, vlakke plafonds en betonvloer met vloercoating geven de parkeergarage een moderne uitstraling. Ledverlichting en natuurlijke ventilatie zorgen voor minimale exploitatiekosten. De gevels zijn voorzien van geperforeerde cassettes met bloemmotief, waardoor de parkeergarage een natuurlijk decor is binnen de groenzone.

Passend

Natuurlijk

Slim

Compleet